Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Snowise SnowiseSports Snowwise Snowwise sports
Online Boeken
Beginners skigebied

Wat zijn goede skigebieden voor beginners

Ontdek de beste skigebieden voor beginners, waar je een geweldige ervaring kunt opdoen tijdens je eerste skivakantie.

Europa:

 • Val Thorens, Frankrijk

 • Wilder Kaiser, Oostenrijk

 • Sölden, Oostenrijk

 • Lees meer...

 • Skigebieden voor beginners is Europa

  1. **SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Oostenrijk**

  Skiwelt, Wilder Kaiser biedt een geweldige omgeving voor beginnende skiërs, met veel brede en goed gemarkeerde pistes om te verkennen. De skischolen in het gebied zijn bekend om hun uitstekende Nederlandse instructeurs die je graag begeleiden bij je eerste stappen op de ski's. Wilder Kaiser is een geweldige keuze voor beginners vanwege de vriendelijke sfeer, goed onderhouden pistes en de mogelijkheid om je vaardigheden in je eigen tempo te verbeteren. Het is zeker een skigebied dat beginners zal inspireren en enthousiasmeren voor de wintersport. 

  2. **Sölden, Oostenrijk** Sölden is een populaire bestemming voor beginners vanwege de goed gemarkeerde blauwe pistes en de mogelijkheid om te skiën in het prachtige Tiefenbach-gletsjergebied.

  3 **Val Thorens, Frankrijk**Val Thorens biedt een uitstekende keuze voor beginnende skiërs, met brede en zachte hellingen die perfect zijn om te oefenen. Er zijn ook veel skischolen die lessen aanbieden voor alle niveaus.

  4. **Cortina d'Ampezzo, Italië**Cortina d'Ampezzo biedt rustige pistes, perfect voor beginners, omgeven door adembenemende Dolomieten-landschappen.

  5. **Zell am See, Oostenrijk** Zell am See heeft een beginnersvriendelijke sfeer met zachte afdalingen en veel skischolen om je te begeleiden in je eerste stappen op de ski's.

  6.**Jasná, Slowakije** Jasná biedt uitstekende skilessen voor beginners en een breed scala aan pistes om je vaardigheden te verbeteren.

  7. **Saalbach-Hinterglemm, Oostenrijk** Saalbach-Hinterglemm heeft zachte hellingen en moderne skischolen die geschikt zijn voor beginners van alle leeftijden. Deze skigebieden zijn ideaal voor beginnende skiërs, met goed onderhouden pistes, uitstekende skilessen en een gastvrije sfeer, waardoor je een onvergetelijke en plezierige skivakantie zult hebben.  Val Thorens beginners skigebiedbeginners skigebied

  Hier vind je alle vragen over onze lessen!

  Lessen op de rollende baan, hoe gaat dat?

  ✅ Een les is 3x 10 minuten om de 10 minuten heb je pauze. Het is heel intensief, je leert snel en efficiënt

  ✅ Max. 3 cursisten van het gelijke niveau op de baan. De lessen zijn zeer individueel en daarom een perfecte voorbereiding op de wintersport

  ✅ Vanaf 4 jaar skiën en 8 jaar snowboarden. Hier worden geen uitzonderingen meer in gemaakt

  ✅ Samen les met gelijke niveaus, SkiBook en onze medewerkers houden dit goed in de gaten.

  ✅ Bij te weinig deelname of niveau verschil heeft SnowiseSports het recht de skiles of snowboardles te verplaatsen.

  ✅ Bereid je lessen goed voor door onze lessen op YouTube vast te bekijken. Zo zie je al welke ski oefeningen er zijn en welke snowboard oefeningen je gaat leren.

  Hoeveel lessen heb ik nodig

  ✅Wij adviseren 7 lessen te plannen. Ook als je al kan skiën of snowboarden en je wilt je techniek verbeteren dan zijn 7 lessen echt de juiste investering.

  ✅Als je helemaal nieuw bent met deze sporten, boek dan ook alvast een (privé) les in de sneeuw. Zo kun je na de 7 lessen bij ons op je eerste dag al veilig met een lokale skileraar de blauwe piste naar beneden. De leraar daar leert je de techniek die je bij ons geleerd hebt daar op de sneeuw toe te passen. 

  ✅Je kunt zelf een planning maken van 7 lessen, het maakt niet uit wanneer je deze volgt. Skiën en snowboarden zijn gevoelssporten. De techniek verleer je niet. Wel is het belangrijk dat je de tijd tussen de lessen maximaal 1 week neemt. Zo begin je de les niet helemaal weer opnieuw. 

  Hoe werken de leskaarten?

  ✅ Er zijn verschillende leskaarten, losse les, 7 lessen, 12 lessen en 4 lessen in de vakantie. Voor de krokusvakantie hebben we 6 lessen

  ✅ Alle lessen zijn flexibel te reserveren, 7, 6 en 4 lessen kun je ook op vaste tijden plannen bij cursus aanbieding

  ✅ Alle leskaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet gedeeld worden met meerdere personen

  ✅ Je hebt 14 dagen bedenktijd na het kopen van je leskaart, daarna kunnen niet gebruikte lessen niet meer gerestitueerd worden

  ✅ Voor kinderen van 4 jaar adviseren we eerst een losse les te plannen, daarna kan deze verrekend worden met een leskaart

  Wat moet ik allemaal meenemen?

  ✅ Sportkleding, geen spijkerbroek wel lange sokken

  ✅ Al het materiaal is bij de prijs inbegrepen

  ✅ Eigen schoenen en helm mag je dragen

  ✅ Schoenen hebben wij vanaf maat 25 t/m 52
  ✅ Gratis water voor tijdens en na de les staat op de bar

  Hoe werkt SkiBook

  ✅ Kies of je flexibel of vaste lessen wilt

  ✅ Voor vaste lessen klik je op de cursus aanbieding anders klik je op flexibel te reserveren

  ✅ Kies dan voor skiën of snowboarden

  ✅ Geef aan met hoeveel personen je wilt komen lessen. Bel ons als je voor meer dan 5 personen wilt reserveren.

  ✅ Geef per persoon de geboortedatum door en het niveau: Niets tot 14 dagen ervaring of meer dan 14 dagen ervaring. Ben je angstig geef dan altijd minder dan 14 dagen aan.

  ✅ Klik op vrije plaatsten

  ✅ Zoek de vaste cursus die je wilt doen of maak met de aangeboden data en tijden een planning die jou past in de agenda. Nadat je de de data in je winkelwagentje toe hebt gevoegd ga je naar Nu Reserveren en kies je bij tegoed kopen de leskaart die je graag wilt. Heb je al tegoed gekocht vergeet dan niet ze nu van je tegoed af te schrijven.

  ✅ Vul voor elk persoon de gegevens in. Zorg dat bij iedereen z'n eigen naam en geboortedatum klopt. 

  ✅ Kijk goed naar onze voorwaarden en annuleringsvoorwaarden. 

  ✅ Ga door naar betalen. Ben je helemaal nieuw dan ontvangt ieder persoon voor wie je gereserveerd hebt een eigen account. Hier zal de leraar het niveau in bij houden en de voortgang beschrijven.

   

  Kun je ook vrij komen skiën of snowboarden?

  Natuurlijk mag je vrij skiën of snowboarden maar bij ons ski en snowboard je op een rollende baan. Deze baan wordt bedient door een skileraar of snowboardleraar. Mocht je geen gebruik willen maken van zijn expertise geef dit voor het begin van je "les" aan. Om de baan te reserveren ga je naar skibook en boek je wel een "les" moment. Omdat je met 2 anderen op de baan staat is de leraar verantwoordelijk voor de veiligheid, hier moet je natuurlijk wel rekening mee houden. Kom gerust langs om te kijken hoe het gaat of bel ons voor meer informatie.