Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

SnowiseSports logo

Bereid je voor op de wintersport

Skilesvoor kinderen

Skiën mag al vanaf 4 jaar, snowboarden vanaf 12 jaar

Maak je klaar voor de bergen! Bij ons kunnen kinderen vanaf 4 jaar alvast de basis leren, terwijl de oudere kids vanaf 12 jaar kunnen leren snowboarden. Met onze indoor rolbaan bereiden we kinderen voor op een geweldige wintersportervaring.
Laat ze zich vol zelfvertrouwen en plezier voorbereiden op de sneeuw!

Snowboardles in Twente

De groepjes zijn klein, maximaal 3 cursisten

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht! Onze groepjes zijn klein en intiem, met maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau op de baan. Dit betekent dat elke skiër of snowboarder de volledige aandacht van onze instructeurs krijgt, waardoor ze sneller vooruitgang boeken en zich comfortabel voelen op de rolbaan.

Gratis gebruik van materiaal

Al het materiaal is gratis te gebruiken

Profiteer van ons gratis gebruik van professioneel materiaal, inclusief ski's, snowboards, schoenen en beschermingsuitrusting. Alles is up to date en van hoge kwaliteit, zodat je optimaal trainen op de juiste techniek. Heb je eigen ski- of snowboardschoenen dan mag je deze natuurlijk ook gebruiken.

Eerste skiles

Eerste ervaring met skiën of snowboarden

Leer bij ons de juiste techniek vanaf het begin, in je eigen taal en zonder weersinvloeden! Bij ons leer je direct de essentiële vaardigheden voor skiën of snowboarden die je in de sneeuw kunt toepassen. We raden aan om tijdens de wintersport eerst een uurtje met een professionele leraar op pad te gaan om dat wat wij je geleerd hebben in de sneeuw leert toepassen.

Ervaren snowboarder

Perfecte training voor de ervaren wintersporter

Onze training is perfect voor ervaren wintersporters die hun vaardigheden willen perfectioneren of de spieren willen trainen. Met deskundige begeleiding en geavanceerde technieken helpen we je om je prestaties op de piste naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je carvingtechniek wilt verfijnen of je freestyle skills wilt verbeteren, onze instructeurs staan klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Kies voor onze rolbaan als de ideale trainingsomgeving voor jouw volgende wintersportavontuur.

Zonder Angst op de piste

Meer vertrouwen krijgen op de ski's of snowboard

Ben je een angstige wintersporter? Geen zorgen, we begrijpen je! Onze ervaren instructeurs zijn hier om je te helpen. Met geduld en expertise begeleiden ze je stap voor stap, zodat je je angst kunt overwinnen en vol vertrouwen de sneeuw in kunt. Of het nu je eerste keer is of je gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt, wij zijn er om je te helpen genieten van de prachtige wereld van het skiën en snowboarden. Laat bij het boeken weten dat je les wilt hebben om van je angst af e komen door een uitroepteken achter je naam te zetten. Dan houdt de leraar hier extra rekening mee.

Meest populaire leskaarten

Leskaarten zijn persoonsgebonden, deze kunnen niet gedeeld worden.

Flexibele 7 lessenkaart

Ben je absolute beginner of wil je je techniek verbeteren dan bieden wij een 7-lessenkaart aan, waarmee je flexibel lessen kunt inplannen op de beschikbare momenten die door Skibook worden aangegeven en die passen bij jouw persoonlijke niveau.

Geldig t/m
31 oktober '24 nu €200 
30 juni '25 nu €260

SKILESSEN

Flexibele 12 lessenkaart

We bieden ook een 12-lessenkaart aan voor degenen die meer tijd nodig hebben om te leren, zich angstig voelen of meer diepgang willen. 

Geldig t/m
30 november'24 nu €330 
30 juni '25 nu  €360

Ochtend skilessen

Ochtendcursus 6 of 7 lessen 

Op de doordeweekse ochtend, tussen 09:00 en 13:00, bieden we een cursuspakket aan van6 of 7 skilessen per week tegen een scherpe aanbieding, alleen beschikbaar via Skibook bij de cursusaanbieding van oktober tot en met februari.

7 Lessen in
Oktober en november nu €220 
November en december nu €240

6 lessen in
Januari en Februari nu €210

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bereiden je voor op een geweldige wintersport vakantie. Voor absolute beginners tot doorgewinterde skiërs en snowboarders.

Wintersport groep
 • Leer op je eigen tempo.

 • Bij onze skischool passen we ons aan jou aan, zodat je comfortabel en op je eigen manier kunt leren, ongeacht je niveau of ervaring.

 • Learn from the best

 • Leer van de besten! Onze ervaren en gediplomeerde leraren staan klaar om je de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden bij te brengen op onze rolbaan, zodat je optimaal voorbereid bent op je wintersportavontuur.

 • Wintersport Centrum

 • Snowise is een wintersport community, waar enthousiaste skiërs en snowboarders samenkomen om hun passie te delen en nieuwe avonturen te beleven. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan je wintersportreis, onze community biedt een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, tips en ervaringen kunt uitwisselen

 • 7 dagen in de week open in de winter

 • In de wintermaanden zijn we 7 dagen per week geopend, inclusief 5 doordeweekse avonden en overdag in het weekend. Profiteer van onze voordelige uren doordeweeks in de ochtend!

  What's up Snowise?

  WinterOpening

  WinterOpening Sölden '24

  Snowise gaat weer naar de Winteropening in Sölden, Oostenrijk!

  Al jaren is dit dé plek waar alle leveranciers en wintersportzaken in november samenkomen om de nieuwste ski’s en snowboards te testen voor het komende winterseizoen.

  De naam Winteropening zegt eigenlijk alles: de start van de nieuwe winter staat voor de deur en we maken ons op voor een fantastisch seizoen!

  We kijken ernaar uit om onze bevindingen met jullie te delen en samen een prachtig seizoen tegemoet te gaan

  Copyright © SnowiseSports Twente 2024   

  Telefoon: 074-2774326    

  Mail: info@snowisesports.nl