Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Snowise SnowiseSports Snowwise Snowwise sports
Online Boeken

Waarom eerst huren?

Hier zijn enkele redenen waarom:

1. **Kosten:**
Skimateriaal kan duur zijn, vooral als je het nieuw wilt kopen. Bij het huren van materiaal betaal je meestal een fractie van de kosten in vergelijking met het kopen van nieuw materiaal. Dit is vooral voordelig als je nog niet zeker weet of skiën wel echt iets voor jou is.

2. **Passend materiaal:**
Als beginner is het vaak moeilijk om te bepalen welk type ski's, skistokken en skischoenen het beste bij je passen. Skiverhuurders hebben ervaring met het vinden van het juiste materiaal voor jouw niveau en lichaamsbouw, waardoor je een betere ski-ervaring krijgt.

3. **Reizen:**
Als je van plan bent om met het vliegtuig naar je skibestemming te reizen, kan het meenemen van je eigen ski's en uitrusting onhandig en duur zijn vanwege de bagagekosten en beperkingen.

4. **Onderhoud:**
Skimateriaal vereist regelmatig onderhoud, zoals het slijpen van de ski's en het aanpassen van de bindingen. Bij het huren van materiaal hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud, aangezien de verhuurder hiervoor verantwoordelijk is.

5. **Uitproberen:**
Door skimateriaal te huren, kun je verschillende merken en modellen uitproberen voordat je besluit om iets te kopen. Dit geeft je de kans om te ontdekken welke stijl en uitrusting het beste bij jouw voorkeuren passen. Naarmate je meer ervaring krijgt met skiën en jezelf meer wilt committeren aan de sport, kun je altijd overwegen om je eigen skimateriaal te kopen. Maar voor je eerste skivakantie is het huren van materiaal de meest praktische en kosteneffectieve optie. Het stelt je in staat om te genieten van de wintersport zonder je zorgen te maken over het bezit en het onderhoud van je eigen uitrusting.

In Nederland huren?

Absoluut!
Het huren van skimateriaal in Nederland voordat je op skivakantie gaat, kan veel voordelen hebben. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van skimateriaal in Nederland een goede keuze kan zijn:

1. **Tijd en Aandacht:**
Door het skimateriaal in Nederland te huren, kun je op je gemak de juiste uitrusting kiezen. De verhuurder kan meer tijd besteden aan het afstellen van de ski's, skistokken en skischoenen op jouw lichaamsbouw en vaardigheidsniveau, waardoor je een comfortabele en veilige ski-ervaring krijgt.

2. **Geen Gedoe:**
Het huren van skimateriaal in Nederland betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte verhuurder op de plaats van bestemming. Hierdoor bespaar je tijd en energie die je kunt besteden aan het genieten van je skivakantie.

3. **Service en Ondersteuning:**
Nederlandse verhuurders bieden vaak uitstekende service en ondersteuning. Als er iets misgaat met het gehuurde materiaal, kun je eenvoudig contact opnemen met de verhuurder in Nederland en zij kunnen je helpen bij het oplossen van het probleem.

4. **Geldteruggarantie:**
Nederlandse verhuurders bieden een geldteruggarantie als er iets misgaat met het gehuurde materiaal en je ter plaatse ander materiaal moet huren. Dit geeft je gemoedsrust en zorgt ervoor dat je niet vastzit aan onbruikbaar materiaal tijdens je skivakantie.

5. **Vertrouwdheid met het Materiaal:**
Door het skimateriaal in Nederland te huren en alvast uit te proberen, kun je wennen aan het materiaal voordat je op de piste staat. Dit kan je helpen om je zelfverzekerder en comfortabeler te voelen tijdens het skiën op je bestemming.

Over het algemeen kan het huren van skimateriaal in Nederland voordat je vertrekt een verstandige keuze zijn. Het biedt gemak, betere service en gemoedsrust, waardoor je volledig kunt genieten van je skivakantie zonder je zorgen te maken over de uitrusting.

Hier vind je alle vragen over onze lessen!

Lessen op de rollende baan, hoe gaat dat?

✅ Een les is 3x 10 minuten om de 10 minuten heb je pauze. Het is heel intensief, je leert snel en efficiënt

✅ Max. 3 cursisten van het gelijke niveau op de baan. De lessen zijn zeer individueel en daarom een perfecte voorbereiding op de wintersport

✅ Vanaf 4 jaar skiën en 8 jaar snowboarden. Hier worden geen uitzonderingen meer in gemaakt

✅ Samen les met gelijke niveaus, SkiBook en onze medewerkers houden dit goed in de gaten.

✅ Bij te weinig deelname of niveau verschil heeft SnowiseSports het recht de skiles of snowboardles te verplaatsen.

✅ Bereid je lessen goed voor door onze lessen op YouTube vast te bekijken. Zo zie je al welke ski oefeningen er zijn en welke snowboard oefeningen je gaat leren.

Hoeveel lessen heb ik nodig

✅Wij adviseren 7 lessen te plannen. Ook als je al kan skiën of snowboarden en je wilt je techniek verbeteren dan zijn 7 lessen echt de juiste investering.

✅Als je helemaal nieuw bent met deze sporten, boek dan ook alvast een (privé) les in de sneeuw. Zo kun je na de 7 lessen bij ons op je eerste dag al veilig met een lokale skileraar de blauwe piste naar beneden. De leraar daar leert je de techniek die je bij ons geleerd hebt daar op de sneeuw toe te passen. 

✅Je kunt zelf een planning maken van 7 lessen, het maakt niet uit wanneer je deze volgt. Skiën en snowboarden zijn gevoelssporten. De techniek verleer je niet. Wel is het belangrijk dat je de tijd tussen de lessen maximaal 1 week neemt. Zo begin je de les niet helemaal weer opnieuw. 

Hoe werken de leskaarten?

✅ Er zijn verschillende leskaarten, losse les, 7 lessen, 12 lessen en 4 lessen in de vakantie. Voor de krokusvakantie hebben we 6 lessen

✅ Alle lessen zijn flexibel te reserveren, 7, 6 en 4 lessen kun je ook op vaste tijden plannen bij cursus aanbieding

✅ Alle leskaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet gedeeld worden met meerdere personen

✅ Je hebt 14 dagen bedenktijd na het kopen van je leskaart, daarna kunnen niet gebruikte lessen niet meer gerestitueerd worden

✅ Voor kinderen van 4 jaar adviseren we eerst een losse les te plannen, daarna kan deze verrekend worden met een leskaart

Wat moet ik allemaal meenemen?

✅ Sportkleding, geen spijkerbroek wel lange sokken

✅ Al het materiaal is bij de prijs inbegrepen

✅ Eigen schoenen en helm mag je dragen

✅ Schoenen hebben wij vanaf maat 25 t/m 52
✅ Gratis water voor tijdens en na de les staat op de bar

Hoe werkt SkiBook

✅ Kies of je flexibel of vaste lessen wilt

✅ Voor vaste lessen klik je op de cursus aanbieding anders klik je op flexibel te reserveren

✅ Kies dan voor skiën of snowboarden

✅ Geef aan met hoeveel personen je wilt komen lessen. Bel ons als je voor meer dan 5 personen wilt reserveren.

✅ Geef per persoon de geboortedatum door en het niveau: Niets tot 14 dagen ervaring of meer dan 14 dagen ervaring. Ben je angstig geef dan altijd minder dan 14 dagen aan.

✅ Klik op vrije plaatsten

✅ Zoek de vaste cursus die je wilt doen of maak met de aangeboden data en tijden een planning die jou past in de agenda. Nadat je de de data in je winkelwagentje toe hebt gevoegd ga je naar Nu Reserveren en kies je bij tegoed kopen de leskaart die je graag wilt. Heb je al tegoed gekocht vergeet dan niet ze nu van je tegoed af te schrijven.

✅ Vul voor elk persoon de gegevens in. Zorg dat bij iedereen z'n eigen naam en geboortedatum klopt. 

✅ Kijk goed naar onze voorwaarden en annuleringsvoorwaarden. 

✅ Ga door naar betalen. Ben je helemaal nieuw dan ontvangt ieder persoon voor wie je gereserveerd hebt een eigen account. Hier zal de leraar het niveau in bij houden en de voortgang beschrijven.

 

Kun je ook vrij komen skiën of snowboarden?

Natuurlijk mag je vrij skiën of snowboarden maar bij ons ski en snowboard je op een rollende baan. Deze baan wordt bedient door een skileraar of snowboardleraar. Mocht je geen gebruik willen maken van zijn expertise geef dit voor het begin van je "les" aan. Om de baan te reserveren ga je naar skibook en boek je wel een "les" moment. Omdat je met 2 anderen op de baan staat is de leraar verantwoordelijk voor de veiligheid, hier moet je natuurlijk wel rekening mee houden. Kom gerust langs om te kijken hoe het gaat of bel ons voor meer informatie.