Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Snowboarden in Twente snowboardles leren snowboarden

Skiles en snowboardles: Leer alvast skiën en/of snowboarden in Nederland en verover de pistes!

Wil je leren skiën of ben je geïnteresseerd in deze fantastische sport? Bij ons ben je aan het juiste adres! We bieden skilessen aan op onze unieke oneindige rollende baan.

Hoe werkt het:

 • Bij ons kun je indoor skiën en snowboarden dus geen weersinvloeden

 • Kleine groepjes maximaal 3 skiërs op de rolbaan

 • Leer skiën en snowboarden in je eigen taal

 • Boek Nu

  LEREN SKIËN

  Wil je leren skiën of ben je voor het eerst geïnteresseerd in deze fantastische sport? Bij ons ben je aan het juiste adres! We bieden skilessen aan op onze unieke oneindige rollende skibaan, bedekt met tapijt. Dit maakt het perfect voor beginners, omdat je je kunt vasthouden aan de buis en onze instructeurs altijd in de buurt staan om te helpen. Maar ook voor de ervaren skiërs. Zij worden uitgedaagd en elk aspect van de techniek kan optimaal geoefend worden. Wil je beter leren parallel skiën of carven, wij trainen je naar een hoger niveau.

  Bij SnowiseSports geloven we in persoonlijke aandacht en optimale leermogelijkheden. Daarom houden we onze groepen klein, met maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau. Dit zorgt ervoor dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om snel vooruitgang te boeken. Onze lessen duren 3 keer 10 minuten, maar wees voorbereid op een intensieve training die je vaardigheden snel zal verbeteren.

  Een ander voordeel van onze skihal is dat het weer geen rol speelt. Of het nu regent of sneeuwt, je kunt altijd bij ons terecht om te leren skiën. Onze instructeurs geven les in het Nederlands, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd kunt voelen tijdens de lessen.

  Na slechts 7 indoor skilessen bij ons, zul je klaar zijn om op de eerste dag van je vakantie onder begeleiding van een lokale instructeur een prachtige blauwe afdaling te maken in de echte sneeuw. We zijn er trots op dat we beginners kunnen helpen hun skivaardigheden naar een hoger niveau te tillen en hen de zelfverzekerdheid te geven om de bergen te trotseren.

  Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor skilessen bij SnowiseSports en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op de piste. Kom indoor skien op onze unieke baan, het is de beste voorbereiding op een te gekke wintersport!

  Snowboarden in Twente snowboardles leren snowboardenSnowboarden in Twente snowboardles leren snowboarden

  Marleen laat in deze video zien hoe een eerste les voor beginnende skiër zal zijn. Je kan veilig aan de buis beginnen. Zo leer je hoe je het beste balans hebt op je ski's. De skileraar staat altijd heel dichtbij en geeft je gelijk feedback op jouw bewegingen. Door een beproefd stappenplan leer je gecontroleerd glijden en remmen en natuurlijk bochtjes maken. 

  LEREN SNOWBOARDEN

  Onze snowboardlessen worden gegeven in de skihal in Twente aan de Deurningerstraat. Er zijn 2 unieke oneindige rollende banen, bedekt met tapijt. Dit maakt het perfect voor beginners, omdat je je kunt vasthouden aan de buis en onze instructeurs altijd in de buurt staan om te helpen.

  Bij SnowiseSports geloven we in persoonlijke aandacht en optimale leermogelijkheden. Daarom houden we onze groepen klein, met maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau. Dit zorgt ervoor dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om snel vooruitgang te boeken. Onze lessen duren 3 keer 10 minuten, maar wees voorbereid op een intensieve training die je vaardigheden snel zal verbeteren.

  Een ander voordeel van onze indoor locatie is dat het weer geen rol speelt. Of het nu regent of sneeuwt, je kunt altijd bij ons terecht om te leren snowboarden. Onze instructeurs geven snowboard les in het Nederlands, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd kunt voelen tijdens de lessen.

  Na slechts 7 snowboardlessen bij ons, zul je klaar zijn om op de eerste dag van je vakantie onder begeleiding van een lokale instructeur een prachtige blauwe afdaling te maken in de echte sneeuw. We zijn er trots op dat we beginners kunnen helpen hun snowboardvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en hen de zelfverzekerdheid te geven om de bergen te trotseren.

  Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor snowboardles bij SnowiseSports en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op het board. Leer snowboarden op onze unieke baan en ontdek de sensatie van het glijden door de sneeuw!


  leren snowboardensnowboarden

  Gijs laat in deze video zien hoe een eerste les voor beginnende snowboarders zal zijn. Je kan veilig aan de buis beginnen. Zo leer je hoe je het beste balans hebt op je snowboard. De snowboardleraar staat altijd heel dichtbij en geeft je gelijk feedback op jouw bewegingen. Door een beproefd stappenplan leer je gecontroleerd glijden en remmen en natuurlijk bochtjes maken. 

  Copyright © SnowiseSports Twente 2024   

  Telefoon: 074-2774326    

  Mail: info@snowisesports.nl